|
01.02.2007, 20:58
|
|
|
дослідник незвіданого
Звідки Ви: Захід, ...
Вік: 21
Дописів: 719
Репутація: : 5 
|
Музика як спосіб життя.
Так що для Вас являєть музикою, як вона на Вас впливає, чи зможете без неї жити?
Особисто для мене музика не є способом життя, а всього лиш його невід'ємною частиною, яка з часом все більше поширює свій відсоток у ньому.
Думаю незміг би жити без неї. Певно тому що вже звик, тому що незнаю альтернати яка б давала таки й же драйв, таку ж енергію...
Інколи вона мене заспокоює, інколи дратує інколи приносить задоволення, але ніколи не дозволяє нейтрально до неї відноситись! Люблю потужний звук, коли він в прямому розумінні тисне на тебе...
Тобі відчуваю себе у своєму кориті.. 
Востаннє редагував No_name: 02.02.2007 о 09:16.
|
|
|
16.02.2007, 22:11
|
|
|
Оратор
Вік: 30
Дописів: 263
|
Цитата:
|
Допис від No_name
Люблю потужний звук, коли він в прямому розумінні тисне на тебе...
|
Раджу берегти вуxа (можна легко пошкодити потужним звуком (: є навіть така зброя)
Так, у кожного свій "наркотик", No_name. Для багатьоx, гадаю, ним є музика, яка може бути просто звуковою доріжкою по життю, а може опинитись тим, без чого свого життя не уявляєш: музика іноді допомагає людині в такі моменти, коли вже ніщо інше не може допомогти (:
|
|
|
17.02.2007, 00:24
|
|
|
дослідник незвіданого
|
Цитата:
|
Раджу берегти вуxа (можна легко пошкодити потужним звуком (: є навіть така зброя)
|
Ага... Намагаюсь. Але ж від музики треба отримувати задоволення, а без гучності то якось нетак.
Ні ну є музика яку нехочеться гучно слухати, наприклад я люблю слухати класику із гучністю нижче середньої...
А інколи музика може й спаклюжити життя(таке теж бачив)...
|
17.02.2007, 18:46
|
|
|
Оратор
|
Цікавіше, коли людина не тільки "споживає" звуки музики, але й сама інколи тримає в рукаx інструмент - це зовсім інше відчуття.
Цитата:
|
Допис від No_name
А інколи музика може й спаклюжити життя(таке теж бачив)...
|
А таке, зізнаюсь, і уявити собі важко...
|
|
|
18.02.2007, 08:47
|
|
|
дослідник незвіданого
|
Цитата:
|
А таке, зізнаюсь, і уявити собі важко...
|
Простий конфлікт, неспівпадіння смаків.
Ситуація. Йде собі повулиці хлопака слухає скажімо альтернативу, а тут йому назустріч йому теж хлопці йдуть, з виду невинні, а насправді репери. От і в чули що перший слухає "не то що треба", й вирішили на правильний шлях навести...
Наслідки - хлопець інвалідом став.
Ну і хіба то неспаклюжене життя?
|
18.02.2007, 19:20
|
|
|
Оратор
|
В цьому випадку я б не сказала, що музика xлопцю щось заподіяла - скоріше, людська дурість була тому виною. Є чимало такиx "героїв", які вештаються вулицями міста і шукають жертву: той щось не те слуxає, в того колір шкіри не той, а інший розмовляє не тою мовою, що треба, а ще xтось не так глянув, або не так одягнувся...
|
|
|
19.02.2007, 18:45
|
|
|
дослідник незвіданого
|
Велика вірогідність, якщо б він неслухав ту музику, його б незачепили. А так....
А ще зіркова хвороба інколи прокидається у людей що займаються музикою, далі наркотики й таке інше.... ну звичайно не я нестверджую, що якби вони не займались музикою, то б не підсіли на ту гидоту, але....
|
07.07.2008, 20:36
|
|
|
Гість
Дописів: 5
Репутація: : 0 
|
Цитата:
|
Допис від No_name
Простий конфлікт, неспівпадіння смаків.
Ситуація. Йде собі повулиці хлопака слухає скажімо альтернативу, а тут йому назустріч йому теж хлопці йдуть, з виду невинні, а насправді репери. От і в чули що перший слухає "не то що треба", й вирішили на правильний шлях навести...
Наслідки - хлопець інвалідом став.
Ну і хіба то неспаклюжене життя?
|
Таких випадків,нажаль,безліч...Це,я кне дивно,увійшло у "норму життя молоді" .Скажу наівні і одночасно простійші слова :умійте приймати людей з різними смаками до музики,у кожного своє бачення на життя і цінності ,відносно...Свої відчуття при прослуховуванні певної музики..І треба це ,як не як, але поважати!...Засуджувати за світосприйняттям(сюди входить той же вибір музики) просто безглуздо.
По темі,я дуже люблю музику..Це чаруюче мистецтво,що фактично рятує часто з буденності і сірості днів...Це згусток певний емоцій,це як ейфорія так і дипресія певна...Це- Все! Музика...
Слухаю важку музику,у ній я вбачаю дещо своє,високе,гідне моєї уваги....
|
|
|
12.10.2009, 07:37
|
|
|
Banned
Дописів: 2
|
музика як спосіб життя
наскільки я знаю смисл всього життя це - побудувати будинок, продовжити рід, зарабляти на харчі, посадити дерево...а нафіг вобще щось строїти чи робити, вчитись і так далі якщо вобще можно просто піти з цього життя ? - і небуде ніякої муки, ні болі, ні бажання щось роботи, абсолютно нічого, в крайньому разі гірше небуде хоча мені спочатку теж здавалося що це так просто - но виявилося що дуже страшно...пробував втопитись но так і незміг, хоч наскільки я знаю це самий простий спосіб піти з цього життя - помучитись максимум 5 хвилин, а не все життя...підскажіть який і способів самий простий - наприклад випив якусь таблетку і через 5 хвилин тебе вже немає чи якось втравитися...
|
|
|
12.10.2009, 08:05
|
|
|
Гість
|
щодо останнього посту- дитинко,ти сам ще не зрозумів зміст свого життя-а вже кидаєшся чим-скоріш покинути його.вибач за правду-та ти слабкий і,вочевидь,ні в кому і ні в чому не зацікавлений. якщо ти відчуваєш біль-радість-і т.д.-то це ти,ти людина ,ти здатен відчувати і мислити,щось для себе вирішувати,з чимось боротись а в чомусь здаватись-але не у боротьбі із життям."жизнь-не сахар,а смерть нам не чай!"(с)
|
|
|
12.10.2009, 12:29
|
|
|
Стратег форуму
Дописів: 1 269
Репутація: : 6 
|
2 Sincere
unsoneediorry - спам-бот. генерує слова, чи всталяє штампи. Спам-бот заблокований.
|
|
|
12.10.2009, 12:34
|
|
|
Стратег форуму
Дописів: 1 269
Репутація: : 6 
|
2 Sincere
"жизнь-не сахар,а смерть нам не чай!"(с)
З Юрія Шевчука (рос. гурт "ДДТ") цитата, знайомо. 
|
|
|
12.10.2009, 19:38
|
|
|
Гість
|
Цитата:
|
Допис від Жовнір
2 Sincere
"жизнь-не сахар,а смерть нам не чай!"(с)
З Юрія Шевчука (рос. гурт "ДДТ") цитата, знайомо. 
|
Щодо бота спамщика-ото я блондинка,думала реально людина по форумам лазить з криками як закінчити життя-є ж такі =))
ДДТ- чудовий гурт,якісна рок музика 
|
|
|
| Параметри теми |
Пошук у цій темі |
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми